Bundesliga
Live stream

Se Bundesliga live och lagligt online. Börja streama utan prenumeration och betala per visning idag.

*För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder – IP-restriktioner kan gälla 

Bundesliga live streamSå streamar du Bundesliga

Solen tittar fram, gräset är grönt och det är fotboll på TV. Det finns väl få lika härliga lördagsaktiviteter som att titta på en match när ditt favoritlag spelar. Även om vi har Allsvenskan i Sverige är det riktigt många som intresserar sig för den tyska ligan – Bundesliga. Men det kan vara svårt att kunna gå på matcher live på arenan, då är live stream perfekt.

Visst är det allra bästa att kunna gå på matcher på arenan. Att känna hejaklackens rop över stadion och tillsammans skapa den där riktigt fantastiska stämningen, som bara en fotbollsmatch live kan frambringa. Men om man bor i Sverige och följer den tyska ligan bundesliga så kan det vara nästan omöjligt att få tid och möjlighet att gå på matcher. Så var och hur hittar man bundesliga live stream hemifrån istället?

Bundesliga är den största fotbollsligan i Tyskland. Därför så finns det faktiskt ett okej stort utbud av bundesliga streams även från Sverige. Men att veta vart man ska vända sig för att kunna hitta bundesliga stream kan vara lite klurigt ibland. Därför har vi samlat ihop var och hur man kan se bundesliga Sverige, hemma direkt från soffan.

Hur kan man se Bundesliga hemifrån?

Om du är lika peppad på Bundesliga som vi, har vi goda nyheter! Eftersom Bundesliga är så stor liga och det finns ett så utbrett intresse för matcherna i denna liga, så går det att hitta både TV-abonnemang och streamingtjänster där Bundesliga live visas. Tillskillnad från en del sport utomlands som NBA basket eller NHL hockey, så visas ju dessutom bundesliga live under tider som passar även för oss i Norden.

Om du vill se Bundesliga stream hemifrån kan du antingen gå via ett abonnemang, alltså en streamingtjänst eller via bettingsidor. Vi börjar med att genomgå var och hur du ska gå till väga för att kunna se bundesliga TV Sverige. Det går, men det gäller att veta vem som köpt rättigheterna och till vilka matcher, så att man skaffar sig rätt abonnemang.

Vilka TV-abonnemang visar Bundesliga?

Om du vill stream Bundesliga från TV-soffan så ska du skaffa dig ett abonnemang så att du kan streama online till din TV. Oftast visas inte Bundesliga på de vanliga Tv-kanalerna i Sverige. Men om du har ett abonnemang och en smart-tv så kan du stream bundesliga online till teven. Ett superbra sätt att skapa den där känslan av fotbollsgemenskap genom att streama bundesliga till en stor tv eller varför inte en projektor.

I Sverige har Viaplay rättigheterna till Bundesliga. Det är alltså ett Viaplay abonnemang för enbart Bundesliga som du ska skaffa om du vill ha möjlighet att följa ligan från första till sista match. Viaplay är väldigt vanligt att köpa om man vill se fotboll från Sverige. De visar alla Bundesligamatcher till enbart 399 kronor i månaden. Det kanske låter som mycket pengar, men om man tänker på hur många matcher som visar varje helg så är det inte många kronor per match. Det går också att skaffa ett abonnemang som kallas Viaplay Total till 449 kronor i månaden. Då kan du förutom Bundesliga också se andra typer av sport, filmer och program.

Om du inte känner att du behöver se alla matcher från Bundesliga så visas enstaka matcher ibland på Eurosport eller Viasat. I många Comhem abonnemang så ingår Eurosport som en kanal. Men matcherna som visas här oftast endast toppmötena mellan exempelvis lag som Hertha Berlin, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen eller Bayer München. Om du nöjer dig med dessa matcher så kan det vara ett alternativ att titta på om du har Eurosport i ditt vanliga tv-abonnemang eller om det går att köpa till.

Ta med dig din bundesliga stream vart du än går

Om du däremot vill se alla matcher är Viaplay ett klassiskt och bra alternativ. Dessutom ger det faktiskt en stor frihet. För om du köper ett Viaplay abonnemang är det inte alls som man skulle kunna tro förbundet med att du är tvungen att sitta hemma i soffan och se fotboll hela helgen. Ett abonnemang gör nämligen att du kan logga in på alla dina apparater och ta med dig bundesliga vart du vill.

Så om du loggar in på din sida kan du följa med i bundesliga från telefonen, datorn eller surfplattan. För vi vet mycket väl hur det är. Saker och ting kommer lätt i mellan, då kan det vara toppen att kunna ta med sig streamen till affären, på tåget, i lekparken eller kanske till och med till den där lördagsmiddagen. Det går ju alltid att smyga iväg en stund. Ett konto gör också att du har möjlighet att se på bundesliga on-demand, alltså även efter att matcherna spelats. Så i värsta fall går det att streama bundesliga efter att matchen spelats.

Vi rekommenderar verkligen att skaffa ett abonnemang just för den stora flexibiliteten som tillkommer. Idag är vi många som vill vara fria att uppleva sporten vart som helst, i trädgården, i sommarstugan, på stranden, i skidbacken. Ingen plats är omöjlig om du vill streama bundesliga genom en streamingtjänst. Dessutom är det otroligt bekvämt, eftersom du signar upp en gång, en slipper du tänka på det under resten av säsongen.

Går det att streama bundesliga gratis online?

Många är ute efter bundesliga live stream free, men tyvärr måste vi berätta att det för tillfället inte finns någon gratis sida att streama bundesliga på. Om man vill se bundesliga lagligt gäller det att antingen som nämnt ha det via sitt tv-abonnemang eller köpa till en streamingtjänst. Men det finns också ett annat alternativ, det är genom bettingsidor.

Bettingsidor är sidor på nätet där man spelar på oddsen för en eller flera matcher. Flera av dessa sidor där man kan betta, erbjuder även att man kan följa matchen på sidan. En av dessa sidor är bet365. Det som krävs då är att skaffa ett spelkonto på sidan och ofta räcker det med att du sätter in bara 50 kronor på ditt konto, för att både spela och titta på matcher. Om du antingen har 50 kronor på din sida, eller har spelat på någon match de senaste 24 timmarna så kan du få titta på bundesliga streams via Bet365.

Pengarna som du har på en sida kan du alltid spela för inne på bettingsidan. Så om du ändå har tänkt dig att spela på oddsen kan det vara ett bra alternativ att se på matchen på samma sida. För det som är riktigt positivt med bettingsidor är just att du samlar allt på en och samma sida, både det dina spel och streamingen av själva matchen. Praktiskt! Kom bara ihåg att om du spelar för pengarna så måste du hela tiden sätta in nya för att också kunna se på matcherna. Hoppas du hittar en bra stream, och trevlig fotbollsvecka!

18+ | Villkor gäller | Stödlinjen.se | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.
Popular
  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.