Celtic vs AIK
Live stream

Se Celtic vs AIK live och lagligt online. Börja streama utan prenumeration och betala per visning idag.

*För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder – IP-restriktioner kan gälla 

Så streamar du Celtic vs AIK

Om du ser fram emot att se AIK möta rivalerna Celtic i Europa League är du inte ensam. Vi är minst lika exalterade som du! Därför har vi valt att guida dig till de bästa sätten att se kampen från din tv på, men framförallt hur du kan stream aik-celtic från din dator så väl som mobil och/eller surfplatta.

Se kampen på din TV

I Sverige så äger specifika bolag sändningsrättigheterna till olika turneringar. För Europa League och aik celtic tv är det Discovery som äger sändningsrättigheterna. Det vill säga att det är deras tv-kanaler du ska zappa vidare till om du vill se celtic aik tv. Matcherna sänds framförallt på Eurosport, men några enstaka matcher går att se på Kanal 5 och Kanal 9. 

Har du inte dessa kanaler ännu kan du alltid kontakta din nuvarande tv-operatör och se vad de har att erbjuda. Observera att det inte är säkert att Discovery kommer välja att sända celtic aik matchen, så går det kan du alltid försöka försäkra dig om det innan. Är det bara matchen mellan svenska AIK och skotska Celtic du vill se rekommenderar vi att du ser Celtic – Aik stream istället.

Se celtic vs aik stream från Eurosport Player & Discovery+
Föredrar du att kunna se matchen under Europa League när det än passar dig, vart du än befinner dig, föreslår vi att du ser Celtic – Aik stream via en streamingtjänst. Eftersom det är Discovery som äger sändningsrättigheterna är det även via dem du kommer kunna se celtic aik stream. För att se aik celtic stream är det således deras streamingtjänster, Eurosport Player och Discovery+ du ska vända dig till. 

Tecknar du ett abonnemang på någon av dessa streamingtjänster kan du stream aik celtic och andra matcher under Europa League från din dator eller mobiltelefon. Men förutom aik vs celtic stream kommer du kunna se annat utvalt innehåll från stora turneringar. I vårt tycke erbjuder bägge streamingtjänster relativt billiga abonnemang, åtminstone för dig som förväntar dig att se mer än bara Celtic – Aik stream. Letar du efter ett nästintill kostnadsfritt sätt att se kampen på kan du läsa vidare.

Celtic vs AIK free stream på bettingsidor

Ett tredje alternativ för streaming, och särskilt aik celtic live stream, är att streama sport på bettingsidor. Då tecknar du helt enkelt ett konto på valfri bettingsida som visar de matcher du gärna vill se, det vill säga celtic aik live stream i det här fallet, gör en insättning och börjar streama! Normalt kräver bettingsidorna inte att man gör mer än en insättning på 50 kronor för att börja se streams som Celtic – Aik stream. Det är ergo ett betydligt billigare sätt att se Celtic – Aik stream på gentemot streaming via Discoverys tv-kanaler eller streamingtjänster.

Var uppmärksam på att du måste göra ytterligare en insättning på bettingsidan om du inte spelat inom 24 timmar från det att du gjort din första insättning för att fortsätta streama. Det betyder att det kan bli ett dyrt streamingalternativ om du inte förväntar dig att spela på oddsen och/eller tänker dig att se mer än bara Celtic – Aik stream.

18+ | Villkor gäller | Stödlinjen.se | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.
Popular
  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.