AIK vs Elfsborg
Live stream

Se AIK vs Elfsborg live och lagligt online. Börja streama utan prenumeration och betala per visning idag.

*För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder – IP-restriktioner kan gälla 

Så streamar du AIK – Elfsborg

Efter den intensiva träningsmatchen på Friends Arena där AIK besegrade Elfsborg med 1–0 ser vi fram emot när de bägge motståndarlagen möts nästa gång under Allsvenskan! Det blir utan tvekan en kamp som vi vägrar gå miste om! 

Men med alla tv-kanaler och streamingtjänster som finns idag och alla sändningsrättigheter som förändras varje år kan det vara svårt att veta vart man ska se matcherna på bästa sätt. Som tur är finns vi här till undsättning.

Discovery äger sändningsrättigheterna för Allsvenskan

Om du föredrar att se sport på det traditionella sättet, det vill säga från din TV, är det Discoverys sport-kanaler du ska vända dig till. Discovery tog nämligen över rättigheterna från C More 2020 och således är det endast deras kanaler du kan se kamperna på.

Discovery kommer sända några utvalda matcher från Allsvenskan på sina vanliga sportkanaler Kanal 5 och Kanal 9. Huruvida just matchen mellan Elfsborg och AIK kommer sändas på någon av dessa kanaler är ännu oklart. Vi håller tummarna för er som föredrar att se fotboll från era TV-apparater. Men hur som helst finns det ju andra alternativ också!

Se Aik – Elfsborg stream via Discovery+

Oavsett om du endast vill se elfsborg aik stream, några andra matcher från Allsvenskan eller allihopa kommer du kunna göra det via Discoverys streamingtjänst Discovery+. Här finns det två abonnemang som inkluderar Allsvenskan och aik elfsborg stream, nämligen “Total” för 349 kr och “Total + C More Sport” för 499 kr/månaden. 

Det dyrare paketet är naturligtvis det paket du kommer få mest för, men om du redan vet att du endast ska se Allsvenskan och mer specifikt Aik – Elfsborg stream räcker det med Discovery+ paketet “Total”. Oavsett vilket abonnemang du bestämmer dig för tycker vi att bägge alternativ är lönsamma.

Livestreama kampen & betta på oddsen

Ytterligare ett alternativ för AIK – Elfsborg live stream är att se kampen genom en bettingsida! Då kan du se aik elfsborg live stream samtidigt som du spelar på oddsen, om du vill det såklart. Detta alternativ är möjligt tack vare de bettingsidor som finns på den svenska marknaden idag. På dessa kan du nämligen stream elfsborg aik och/eller andra matcher när de äger rum samtidigt som du ser oddsen i realtid. Då kan du välja att spela på oddsen om du önskar för att krydda till upplevelsen och tjäna lite pengar samtidigt som du stream aik elfsborg!

För att ta del av AIK – Elfsborg stream via en bettingsida ska du såklart först hitta en bettingsida som visar matchen. När du bestämt dig krävs det oftast att man gör en insättning för att komma igång. Vanligtvis ligger inte insättningsgränsen på mer 50 kronor, så det är ett lönsamt alternativ för dig som endast vill se Aik – Elfsborg stream. Så fort insättningen är gjord kan du börja streama. Observera att det vanligtvis krävs att du gör ytterligare en insättning inom 24 timmar från det att du gjorde din första, alternativt spelar på oddsen, för att kunna fortsätta ta del av streaming.

18+ | Villkor gäller | Stödlinjen.se | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.
Popular
  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.