Formula 1
Live stream

Se Formula 1 live och lagligt online. Börja streama utan prenumeration och betala per visning idag.

*För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder – IP-restriktioner kan gälla 

Formula 1 live streamSå streamar du Formel 1

Formula One, eller Formel 1 som det kallas på svenska, är de tävlingar som äger rum på asfalterade banor med formelbilar. Sporten härstammar från grand prix-racingen och är idag en av världens populäraste sporter. Under 2010 till exempel, sågs FIA Formula One World Championship av 527 miljoner människor via TV!

Om du är en av de som älskar Formel 1 men samtidigt vill slippa betala för dyra tv-paket finns det som tur är andra alternativ! Idag, tack vare teknologins och internets framfart, kan man nämligen ta del av Formula 1 stream online. Hur du kan streama f1 gratis eller genom att betala för det – på bästa sätt – går vi igenom här!

Formula 1 streaming via din TV

För dig som föredrar det klassiska sättet att se formel 1 live på, via TVn, ska du vända dig till Viasat. De har ett tv-paket som kallas för Viasat Motor, som inkluderar motorkanaler där du kan se Formel 1 från Sverige. Det vill säga att du måste teckna ett abonnemang hos Viasat motor för att kunna se Formel 1, allt eftersom det är Viasat som äger rättigheterna för att sända världens största motorevent.

Formula 1 stream via svenska streamingtjänster

Att ta del av formel 1 stream från Sverige är alltså endast möjligt med Viasat Motor tv-paket. För dig som föredrar att live stream formula 1 istället finns det givetvis andra möjligheter också! Det bästa alternativet för dig som vill ta del av Formula 1 stream är Viaplay. De äger nämligen rättigheterna för de flesta sporterna och ligorna i världen, inklusive Formula 1. 

Det vill säga att om du vill ta del av formula 1 streaming så måste du surfa in på streamingtjänsten Viaplay. Här behöver du registrera dig på tjänsten och därefter hitta ett paket som passar dig för att börja din Formula 1 stream! På Viaplay finns det ett paket som kallas för Viaplay Sport och kostar 399 kr/månaden. Då kan du se obegränsat av formula 1 live streaming.

Se formula 1 gratis på nätet genom bettingsidor

Ett tredje alternativ för dig som vill se formula 1 stream är genom att live stream formula 1 på bettingsidor. Samtidigt som du kan spela på odds på dessa sidor kan man idag även på de flesta, största bettingsidorna streama f1 gratis. Skillnaden mellan att ta del av streaming formula 1 på en bettingsida och via en streamingtjänst är egentligen inte särskilt stor. 

Att se formula 1 stream på bettingsidor istället för via dedikerade streamingsajter är dock någorlunda annorlunda när det kommer till priset. På en bettingsida behöver du inte binda dig till ett abonnemang. Du behöver alltså inte betala 399 kr/månaden för att se formula 1 stream på en bettingsida som du måste för att streama formel 1 på Viaplay. Men helt gratis är det dessvärre inte. För att se formula 1 stream måste du först och främst registrera dig på bettingsidan såklart, och därefter göra en insättning på ditt spelkonto. När insättningen är gjord kan du ta del av så mycket formula 1 live stream som du du vill och spela på odds samtidigt under en begränsad tid. Därefter måste du göra en ny insättning om du vill fortsätta se formel 1 live stream free.

TV, Streamingtjänst eller bettingsida – vilket alternativ är bäst?

Det finns alltså tre alternativ för att ta del av f1 live stream sverige idag. Det första alternativet är genom ett kabelpaket från Viasat Motor. Detta alternativ passar dig som föredrar det klassiska sättet att se sporter på. 

Det andra alternativet, streamingtjänsten Viaplay och deras sportpaket passar dig som föredrar högkvalitetsstreaming via din dator eller mobil. Det kostar dock en hel del.

Det tredje alternativet, formula 1 stream via bettingsidor, är ett utmärkt alternativ för dig som endast vill se ett eller ett fåtal streams genom att se f1 gratis på nätet. Då lönar sig streaming via bettingsidor eftersom du inte behöver göra mer än en insättning för att ta del av formula 1 stream.

18+ | Villkor gäller | Stödlinjen.se | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.
Popular
  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.