FA cup
Live stream

Se FA cup live och lagligt online. Börja streama utan prenumeration och betala per visning idag.

*För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder – IP-restriktioner kan gälla 

FA cup live streamSå streamar du FA-cupen

FA-cupen är världens äldsta fotbollsturnering och har spelats sedan startskottet 1871/72. Att cupen fortfarande arrangeras säger rätt mycket om hur populär FA-cupen faktiskt är. Kvalet har redan börjat och finalen kommer äga rum den 15 maj 2021. 

Om du letar efter vart du kan se fa cup live stream eller fa cupen tv har du kommit rätt. Nedan går vi igenom fa cupen spelschema och sändningsmöjligheter för dig som vägrar gå miste om en enda match!

Se FA-cupen från din TV

Många föredrar än idag att se sport på TV. Dem dömer vi verkligen inte. Vi förstår charmen med att se sporter som fotboll sändas på TV. Det ger trots allt en mer autentisk känsla. 

I dagsläget är det Viasat som äger rättigheterna för fa cupen tv. Således är det Viasats sportkanaler, som Viasat Sport, C More Fotboll och/eller Sport Kanalen du ska vända dig till för att se matcherna under kvalet. Då kan du samtidigt passa på att njuta av de andra fotbollsmatcherna som sänds på sportkanalerna. 

Om du inte förväntar dig att se mer än fa cup final eller någon enstaka match från kvalet föreslår vi att du ser FA cup stream istället. Det kan bli mycket mer lönsamt för dig gentemot att teckna ett nytt tv-paket. Samtidigt kan det vara problematiskt att hinna med alla matcher när man ska se dem när dem sänds. Med streamingtjänster kan du istället välja att se de matcher du missat när du har tid, eller livestreama dem om du föredrar det.

FA cup stream från din dator, mobil eller surfplatta

Fler och fler människor föredrar on-demand underhållning från deras datorer eller mobila enheter. Även detta förstår vi, och det är faktiskt denna form för tittande som vi förespråkar. Det möjliggör det för sportfans att se på sina favoritmatcher vart de än befinner sig, när som helst på dygnet. 

Eftersom det är Viasat som äger sändningsrättigheterna för fa cupen så är det även rätt naturligt att de äger rättigheterna för FA cup stream. Därmed är det Viasats streamingtjänst, Viaplay, du ska teckna ett abonnemang på för att kunna se fa cup final stream och FA cup stream från kvalet.

För att kunna se FA cup stream och andra matcher från fotbollsvärlden, och sportvärlden för den delen, är det deras abonnemang “Viaplay Total” du måste teckna. Detta abonnemang kostar 449 kr/månaden och då kommer du kunna se fa cup draw stream så väl som utvalda matcher från kvalet.

Streama gratis (nästan) via bettingsidor

Ytterligare ett streamingalternativ som blivit väldigt populärt bara de senaste åren är streaming genom bettingsidor! Det vill säga att du kan se hur mycket FA cup stream som helst från en bettingsida som exempelvis Unibet, Bet365, Mr Green och så vidare. Då kan du se fa cup draw live stream eller matcher från kvalet på fa cup samtidigt som du spelar på oddsen!

För att se fa cup final stream eller andra FA cup stream från bettingsidor behöver du först och främst ha ett konto. Härnäst måste du göra en insättning, men vanligtvis kostar det inte mer än 50 kronor att komma igång. När insättningen är gjord kan du se så mycket fa cup stream som du bara önskar. Spelar du inte på några matcher kommer du att behöva göra ytterligare en insättning efter ett dygn. Det är dock fortfarande ett väldigt lönsamt alternativ gentemot tv-paket och streamingtjänster. 

Sedan tycker vi ju att man ska testa att spela på oddsen när man väl befinner sig på en bettingsida. Det kryddar inte bara spelupplevelsen, men möjliggör det även för en att tjäna lite pengar samtidigt som man ser sina favoritlag tävla om vinnarpokalen.

18+ | Villkor gäller | Stödlinjen.se | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.
Popular
  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.