CHL
Live stream

Se CHL live och lagligt online. Börja streama utan prenumeration och betala per visning idag.

*För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder – IP-restriktioner kan gälla 

CHL live streamSå streamar du CHL

CHL, eller Champions League Hockey, är en europeisk ishockeyturnering där vi i år kommer se några stora svenska klubbar tävla om vinnarpokalen. Om du är osäker på vart du kan se matcherna med högst kvalitet kan vi hjälpa dig på vägen. Här kommer vi nämligen lista olika sätt att se Europas främsta ishockeyturnering på.

Precis som Champions League i fotboll spelar de lag som kvalificerat sig i de inhemska tävlingarna i CHL. I gruppspelet spelar lagen mot varandra, för att hälften av lagen ska gå bort från slutspelet. De bästa två lagen från de olika grupperna gå vidare till slutspelet. I slutspelet spelar de vinnande lagen mot sina motståndare. De som vinner går vidare till nästa final, tills det endast finns två lag kvar i CHL. Det vinnande laget tjänar titeln som hockeyvärldsmästare i Europa tills nästa CHL äger rum.

Se utvalda matcher på TV

Om du vill se chl hockey på tv finns det som tur är några kanaler som sänder utvalda matcher. Tyvärr kommer inte allt material vara tillgängligt, men det fungerar för dig som vet vilka matcher du gärna vill se.

I Sverige är det i dagsläget SVT som äger rättigheterna till chl hockey tv. Det vill säga att du kommer kunna se utvalda matcher inom den europeiska hockeyturneringen på SVT1 och SVT2. Som du säkert redan är medveten om är SVT1 och SVT2 kostnadsfria kanaler. Således slipper du betala för ett dyrt tv-paket bara för att se några matcher! 

Förutom SVT kan du även se champions hockey league tv på Viasat. Viasat äger kanalerna Viasat Hockey och TV3 Sport. Du har alltså rätt mycket att välja mellan när det kommer till att se CHL-matcherna från din TV. Även här är det endast utvalda matcher du kan ta del av.

CHL stream via streamingtjänst

Om du föredrar att streama chl och därmed se chl live oavsett vart du befinner dig, oavsett tid på tygnet – är en streamingtjänst att föredra. Då menar vi givetvis inte att du kan se Europas största hockeyturnering från Netflix eller HBO. Nej nej, vill du se champions hockey league stream gör du det via en streamingtjänst med fokus på sport. Eller åtminstone en streamingtjänst med en särskild kategori för sport och sportnyheter.

Eftersom det är SVT och Viasat som äger rättigheterna för CHL i Sverige är det även genom dem du kommer kunna tillgå CHL live stream. SVT har, som du säkert redan känner till, en streamingtjänst som heter SVTPlay. Genom SVTPlay kommer du kunna live stream champions hockey league och ta del av tidigare chl stream som du inte hunnit se. Viasats playtjänst heter Viaplay, och även här kan du tillgå chl stream från din dator så väl som mobil och surfplatta

Var uppmärksam på att det endast visas utvalda chl stream på SVT:s playtjänst och Viasats, precis som på deras tv-kanaler. Du kommer alltså inte kunna se alla matcherna inom Champions League Hockey genom dessa två streamingtjänster.

Så går du inte miste om en enda CHL match

Om du är ett hardcore hockey-fan, precis som oss, vill du inte gå miste om en enda match under hockeyturneringen. Detta gör du tyvärr om du bestämmer dig för att se CHL via din TV, Viaplay eller SVTPlay. Men oroa dig inte, det finns andra sätt att se chl stream på!

Något som kanske inte alla känner till idag är att majoriteten av bettingsidor inkluderar en streamingtjänst på deras sida. Det vill säga att du då kan livestreama sportmatcher, inklusive chl hockey live stream, samtidigt som du spelar på oddsen! 

För att se chl live stream via en bettingsida behöver du först och främst ha ett spelkonto. Hitta den bettingsida som passar dig, som har chl stream, och registrera dig där. Därefter krävs det normalt att man gör en insättning på åtminstone 50 kronor för att börja livestreama. När pengarna är insatta på ditt spelkonto kan du komma igång! Observera att du endast kan streama under en begränsad period, därefter måste du göra ytterligare en insättning. Enligt oss är det trots detta fortfarande värt det, med tanke på hur lite pengar man faktiskt måste offra för att få ta del av chl stream!

Var uppmärksam på att bettingsidor geoblockar svenska IP-adresser. Detta eftersom SVT och Viasat äger sändningsrättigheterna. För att komma åt chl stream från bettingsidor måste du därför ha en VPN installerad på din enhet. Då surfar du helt enkelt in på en annan IP-adress och kan därefter stream chl hur mycket du vill, helt lagligt!

Eller streama via en utländsk streamingtjänst 

Om du föredrar att använda dig av en streamingtjänst och inte en bettingsida finns det ytterligare ett alternativ. Det är ju trots allt inte bara Sverige som har streamingtjänster! Utbudet av utländska streamingtjänster är många. Således kommer du kunna hitta ett flertal plattformar med bas i andra länder som visar alla chl stream hockey. Då behöver du inte gå miste om en enda match!

Men det är inte helt enkelt att tillgå chl stream från streamingtjänster med bas i utlandet. Likt bettingsidor blockar även dessa svenska IP-adresser. Eller vilka IP-adresser som helst som inte befinner sig inom landets gränser faktiskt. Även här kan du dock fortfarande tillgå innehållet genom att installera en VPN på din enhet. Då surfar du helt enkelt bara in på en IP-adress från det land du vill se chl stream från! Champions Hockey Leagues officiella hemsida erbjuder även streamingmöjligheter som inte går att tillträda från Sverige. Så koppla upp dig på en amerikansk eller brittisk IP-adress och börja streama!

18+ | Villkor gäller | Stödlinjen.se | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.
Popular
  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.