Svenska cupen
Live stream

Se Svenska cupen live och lagligt online. Börja streama utan prenumeration och betala per visning idag.

*För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder – IP-restriktioner kan gälla 

Svenska cupen live streamSå streamar du Svenska cupen

Letar du efter sätt att se en av de mest populära fotbollsturneringarna – Svenska Cupen? Då har du kommit helt rätt. Här försöker vi hjälpa fotbollsfans likt oss som vill se den näst största fotbollscupen efter Allsvenskan: Svenska Cupen. 

Vi kommer att gå igenom hur du kan se svenska cupen stream både genom att betala och helt kostnadsfritt! Med den bästa kvaliteten möjlig såklart.

Se svenska cupen via Sportkanalen

Om du är en av de som föredrar fotboll via TVn är Sportkanalen dit du ska vända dig. Sportkanalen ägs av CMore och går att skaffa genom att kontakta din tv-operatör. Med hjälp av Sportkanalen kan du se livesport i världsklass varje dag, varje vecka. Med det sagt kan du se hur mycket av Svenska Cupen som du än önskar – från bekvämligheten av din egen soffa!

Svenska cupen live stream via en streamingtjänst

Ett annat sätt att ta del av svenska cupen stream, och en mängd olika sporter, ligor och matcher är genom en streamingtjänst! Då menar vi såklart inte att du kan streama de största fotbollskamperna via ditt Netflix- eller HBO-konto. Istället ska du vända dig till en streamingtjänst med särskild fokus på sport! 

Den svenska streamingtjänst som äger rättigheterna för svenska cupen stream är i dagsläget Cmore. Det betyder att du måste teckna ett abonnemang hos CMore för att kunna se på svenska cupen final stream och/eller andra stora sportevent. Hos Cmore finns det två alternativ för dig som vill stream svenska cupen och inte gå miste om en enda match. Du kan välja mellan deras abonnemang “Mycket Sport” för 249 kr/månaden och “All Sport” för 449 kr/månaden. 

Vad du bestämmer dig för beror givetvis på hur mycket svenska cupen stream du förväntar att ta del av. Det kan bli dyrt i längden att välja ett kostsamt abonnemang, men brinner du för sport och inte bara svenska cupen kan det definitivt löna sig. Dessutom är det ingen bindningstid, så du kan testa på en månad och sedan avsluta om du önskar det.

Svenska cupen gratis stream via bettingsidor

Ett annat sätt att streama sporter på idag, som också blivit oerhört populärt, är genom bettingsidor. Detta eftersom de flesta största bettingsidor erbjuder samma utbud av sporter som streamingtjänster som CMore gör. Till minst lika bra kvalitet. Något som också lockar sportentusiaster är att de kan spela på oddsen samtidigt som de livestreamar matcherna. 

Att live stream fotboll svenska cupen via en bettingsida är dessutom ett betydligt billigare alternativ än att teckna ett abonnemang hos CMore. Genom en bettingsida kan du faktiskt ta del av svenska cupen free stream. Eller det är nästintill helt gratis åtminstone, eftersom du slipper betala en månadsavgift. Däremot måste du göra en insättning på ditt spelkonto för att tillgå svenska cupen stream. Ofta behöver man inte sätta in ett större belopp än 50 kronor dock, så det är fortfarande ett bra alternativ för dig som vet med dig att du inte kommer streama mer än någon enstaka gång. Då kan du ta del av nästintill gratis stream svenska cupen och spela på oddsen samtidigt!

18+ | Villkor gäller | Stödlinjen.se | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.
Popular
  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.