ATP Challenger
Live stream

Se ATP Challenger live och lagligt online. Börja streama utan prenumeration och betala per visning idag.

*För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder – IP-restriktioner kan gälla 

ATP challenger live streamSå streamar du ATP Challenger Tour

ATP Challenger Tour är en serie internationella turneringar för tennis i herrarnas division. Atp challenger tour evenemangen ligger i den näst högsta nivån i tennistävlingar och har därför inte bara blivit stort på global nivå, men även blivit populärt hemma bland svenska tennisfans. 

Tyvärr finns det relativt lite information att hämta på nätet om atp challenge. Därför har vi sammanställt en lista nedan för dig som gärna vill se matcherna!

Dåligt utbud av tennis på svenska tv-kanaler

Tyvärr är det inte jätteenkelt för dig som svenskt tennisfan att se tennis på tv idag. Åtminstone inte på de svenska tv-kanalerna! Sändningsrättigheterna för atp challenger tennis är det Discovery som äger. Det vill säga att du kommer kunna se några ATP-matcher genom Eurosport 1 och 2. Dock är utbudet rätt knapert så är det endast dessa matcher du lockas av rekommenderar vi inte att du uppgraderar ditt tv-paket. 

Vi hoppas såklart på att tennis bara blir större i vårt avlånga land. Då kommer förhoppningsvis vi kunna se mer tennis på TV, och inte bara andra sporter som fotboll och ishockey!

Streama ATP är ett bättre alternativ

Eftersom utbudet av tennis är så knapert på svensk TV blir svenska tennisfans tvungna att vända sig till andra alternativ. Det är här streamingtjänster kommer in i bilden! Eftersom Discovery äger sändningsrättigheterna för ATP är det även genom dem du kommer kunna se ATP Challenger stream. Deras streamingtjänst Discovery+ innehåller utvalda matcher från ATP för dig som känner för att teckna ett abonnemang där.

Om du betalar för Discoverys streamingtjänst kan du ju alltid Chromecasta innehållet och se det från din TV, alternativt koppla in en traditionell HDMI-sladd. Det beror helt och hållet på vad du föredrar!

Utländska streamingtjänster har större utbud

Som du säkert förstått vid det här laget är det inte helt lätt att se ATP Challenger live stream från Sverige. Utbudet är inte det bästa, varken från TV eller Streamingtjänst. Dock finns det andra sätt att se atp challenger stream på, nämligen genom utländska streamingtjänster. Då finns det speciellt två alternativ värda att rekommendera, nämligen TennisTV och WTA TV. TennisTV visar ATP World Tour och kostar cirka 15 dollar/månaden. WTA TV är ett billigare alternativ, det kostar endast 9 euro/månaden.

När du söker efter streamingalternativ för ATP Challenger Tour kommer du stöta på en hel del fulstream-sidor. Dessa är gratis, men de är oftast olagliga och innehåller reklamer som stör ens tittande. Samtidigt är bildkvaliteten ofta relativt dålig, så det är ingenting vi rekommenderar. Letar du efter ett billigare sätt att se ATP Challenger Tour på föreslår vi att du läser vidare!

Billig atp challenger live stream via bettingsidor

Ofta vill man helst slippa att betala något alls för att streama sport. Detta är dock nästintill helt omöjligt idag; åtminstone om man vill slippa göra något olagligt, slippa att ens enhet drabbas av virus och/eller slippa dålig bildkvalitet. Det finns dock ett tredje sätt att se ATP Challenger stream på, utan att behöva teckna ett månadsabonnemang. Det vill säga att det är betydligt billigare än att köpa ett extra tv-paket eller prenumerera på en streamingtjänst!

Vad vi menar är givetvis ATP Challenger stream via bettingsidor! Bettingsidor är sidor som Unibet, Bet365, Betsson och så vidare. Sidor där man spelar på odds helt enkelt. Något som många kanske inte känner till är att man på dessa sidor även kan livestreama sportmatcher! Då kan du se ATP Challenger live stream samtidigt som du ser oddsen i realtid, och spela på dem om du önskar det.

För att se ATP Challenger stream via en bettingsida måste du normalt göra en insättning på cirka 50 kronor. När detta är gjort kan du streama hur mycket innehåll du än önskar under en begränsad tid. Billigt och bra!

18+ | Villkor gäller | Stödlinjen.se | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.
Popular
  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.