Serie A
Live stream

Se Serie A live och lagligt online. Börja streama utan prenumeration och betala per visning idag.

*För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder – IP-restriktioner kan gälla 

Serie A live streamSå streamar du Serie A

Serie A är Italiens högsta division i fotboll för herrar. Här ingår det välkända lag som Juventus, Roma, Napoli och Milan. Alla tävlar de om en och samma sak: den eftertraktade Scudetton. En vinst som representerar mästaren av Serie A och som blivit utdelat sedan 1924.

Med de bästa fotbollsspelarna som Christiano Ronaldo, Paulo Dybala och inte minst Zlatan Ibrahimovic är det väl inte så konstigt att även vi svenskar lockas till serien. Frågan som består är då hur man gör för att se Serie A från Sverige? Det besvarar vi här.

Se Serie A på C Mores Sportkanaler

Lockas du av att se några av världens bästa klubblag kämpa om Scudetton från din TV? Då kan vi glädja dig med beskedet om att det är möjligt idag. Bara för att matcherna föregår utanför Sveriges gränser betyder det inte att vi svenskar inte lockas av den italienska fotbollen. Därför kämpar såklart svenska TV-bolag också med att kunna sända de italienska matcherna även inom Sveriges gränser.

I dagsläget är det C More som äger sändningsrättigheterna för Serie A. Faktiskt är det C More som äger de flesta sändningsrättigheterna för fotboll. Det är därför C Mores Sportkanaler du måste teckna ett abonnemang på om du vill se Serie A från din TV. I C Mores sportpaket finns det C More Fotboll och C More Fotboll HD att välja mellan. Sedan kan du såklart zappa mellan deras andra sportkanaler, som C More Hockey och C More Golf om du vill det. Sportkanalen och Sportkanalen HD finns också att tillgå i C Mores sportpaket och även här kan du se matcher från Serie A. Ett brett och uppskattat utbud för fotbollsälskaren helt enkelt!

C Mores sportpaket kostar några hundralappar, det har du säkerligen redan förstått. Det kan vara pengarna värt om du föredrar underhållning via din TV samt vet att du kommer se fler än ett par enstaka matcher. Då är det bara att kontakta din TV-operatör så löser dem det rätt snabbt. Vet du med dig att du bara vill se ett par enstaka matcher och en tight budget så föreslår vi att du ser Serie A live stream istället.

Serie A stream via C Mores streamingtjänst

Föredrar du att kunna se dina favoritmatcher vart du än befinner dig, när som helst på dygnet? Kanske är du någon som befinner dig på språng rätt ofta; en veckopendlare som först kommer hem sent om kvällen och står upp tidigt på morgonen? Eller så är du kanske helt enkelt en person som inte ens äger en TV? Oavsett är det många av oss fotbollsentusiaster som föredrar att streama framför att se livesändningar på TV.

Som tur är finns det goda möjligheter att se Serie A live stream sverige! Allt eftersom det är C More som äger sändningsrättigheterna på TV ger det mening att det även är dem som visar Serie A stream. Med C Mores streamingtjänst kan du alltså stream serie a på bussen hem från jobbet, från solstolen i sommarstugan eller helt enkelt från sängen en söndag när du fått lite för många öl kvällen innan. Det är vad vi kallar underhållning på högsta nivå! Inget mer zappande mellan Tv-kanalerna eller liknande. Med C Mores streamingtjänst loggar du helt enkelt in på ditt konto från din laptop, PC, mobil eller surfplatta och kan se så mycket Serie A live stream du än önskar.

En streamingtjänst som kostar pengar

Den enda haken är såklart att det kostar. Men idag är det nästan helt omöjligt att streama sport och annat innehåll utan att betala för det. Åtminstone om man vill slippa vara olaglig. Sedan är det som sagt C More som äger streamingrättigheterna, så det enda sättet att se serie a stream sverige är via deras streamingtjänst. Det finns dock ett nästintill kostnadsfritt alternativ, som kräver att du gör en liten insättning bara. Men det går vi igenom senare!

Så gör du för att börja streama

Innan dess vill vi förklara hur du går tillväga för att se Serie A live stream genom C Mores streamingtjänst. Det är inte alls komplicerat faktiskt. Särskilt inte för dig som tecknat ett konto på någon annan streamingplattform tidigare. Vad du gör är helt enkelt att surfa till C Mores sida, cmore.se. Här bläddrar du ner lite på förstasidan, eller går direkt in i menyn längst upp till vänster (tre vågräta linjer) och klickar på “Skapa konto”. 

Det kommer då dyka upp två alternativ att välja mellan för att se Serie A stream. C More har nämligen två abonnemang: “Mycket Sport” (249 kr/månaden) och “All Sport” (449 kr/månaden). Bägge paket inkluderar Serie A stream, men “All Sport”, det dyrare paketet, visar betydligt fler matcher än “Mycket Sport”. Det är således upp till dig att bestämma hur pass mycket pengar du vill lägga på att streama.

När du bestämt dig klickar du helt enkelt på “Välj Mycket Sport/All Sport” och registrerar ett konto. Det vill säga fyller i de uppgifter som är nödvändiga. Därefter kan du streama så många Serie A-matcher som ditt abonnemang än inkluderar.

Streama gratis (nästan) via bettingsidor

Ett tredje alternativ för dig som föredrar att streama den spanska fotbollen är att se Serie A live stream via en bettingsida. Förutom att det är nästintill gratis att streama med detta alternativ kan du samtidigt spela på oddsen på matcherna. Men hur fungerar detta fenomen då? Och hur kommer det sig att bettingbolag får visa Serie A stream, men inte andra streamingtjänster än just C More?

Jo, faktum är att läget ser annorlunda ut för spelbolag. Eftersom de opererar på ett annat sätt än vad streamingtjänster gör ingår de inte i sändningsrättigheterna. Det vill säga att spelbolag faktiskt får sända Serie A stream också. Det är ett betydligt billigare sätt att se matcherna på för dig som endast vill streama ett fåtal matcher. Detta eftersom du inte betalar för ett månadsabonnemang på bettingsidor. Det är dock ett krav att du är registrerad och har gjort en insättning ELLER spelat på odds inom de senaste 24 timmarna. Normalt behöver man inte göra en högre insättning än 50 kronor, så vill du endast se en Serie A stream eller två är det ett lönsamt alternativ!

Samtidigt är det ju väldigt spännande att kunna kombinera sin streaming med att vinna riktiga pengar. Vitsen med bettingsidor är ju trots allt att användarna ska kunna spela på oddsen. Det vill säga att du lägger in pengar på det du tror matchen kommer sluta med eller den spelare du tror kommer vinna. Har du rätt blir din vinst utbetalad baserad på oddsen. Men oroa dig inte – du behöver inte spela på oddsen bara för att du ser Serie A stream från en bettingsida.

18+ | Villkor gäller | Stödlinjen.se | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.
Popular
  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.