KHL
Live stream

Se KHL live och lagligt online. Börja streama utan prenumeration och betala per visning idag.

*För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder – IP-restriktioner kan gälla 

KHL live streamSå streamar du KHL

KHL, eller Kontinental Hockey League, är ishockeyligan från Ryssland med välkända storspelare i sina lag. Om du, likt oss, älskar spänningen i samband med KHLs kamper har du kommit helt rätt. Här kommer vi gå igenom hur du ser den ryska hockeyligan på bästa sätt!

Se ryska hockeyligan från din TV

I Sverige, som du säkert redan vet, är det vissa tv-bolag som äger sändningsrättigheterna till specifika events och liknande. För att se khl tv är det i dagsläget Viasat du måste vända dig till, då det är de som äger rättigheterna för att sända den ryska hockeyligan. Det är således Viasats sportkanaler du ska ha om du vill säkra ditt utbud av KHL. Har du inte Viasats sportkanaler redan kan du bara vända dig till din tv-operatör så brukar de lösa det på nolltid.

Streama kamperna via din dator/mobil/surfplatta

Ett annat sätt att se på när hockeyspelarna tävlar mot sina rivaler är genom streaming. KHL stream kan du idag njuta av från din dator, mobil och/eller surfplatta genom att teckna ett abonnemang hos Viaplay. Det vill säga Viasats streamingtjänst. Vill du stream khl finns det två alternativ att göra det på; genom Viaplay Total (449 kr/månaden) eller Viaplay Sport (399 kr/månaden). Är du endast ute efter att se khl hockey stream kan du med fördel teckna Sportabonnemanget. Då kan du streama hur mycket khl live som du önskar – men också massvis av annan sport om du brinner för det! 

I vår mening är det ett rätt kostsamt alternativ, men fortfarande lönsamt om du älskar sport och vet att du kommer streama mycket. Ska du bara se khl stream rekommenderar vi istället alternativet nedan.

KHL Live Stream på bettingsidor

Om du vill njuta av en förstklassig streamingupplevelse samtidigt som du spelar på oddsen på NHL kamperna är det en bettingsida du ska registrera dig på! Genom att registrera dig på en bettingsida som Unibet, Bet365, Betsson och så vidare, får du tillgång till khl live stream och khl stream. Då kan du njuta av matchen från din dator eller mobil samtidigt som du, om du vill, kan spela på oddsen. Det vill säga att du faktiskt kan tjäna pengar samtidigt som du ser dina favorithockeyspelare tävla om guldet på din skärm. 

Du bör dock vara uppmärksam på att du måste ha en VPN installerad på din enhet för att njuta av khl stream via en bettingsida. Bettingsidor som visar sport blockerar nämligen svenska IP-adresser allt eftersom Viasats trots allt äger sändningsrättigheterna. Men oroa dig inte – du gör inget olagligt!

18+ | Villkor gäller | Stödlinjen.se | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.
Popular
  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.