La Liga
Live stream

Se La Liga live och lagligt online. Börja streama utan prenumeration och betala per visning idag.

*För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder – IP-restriktioner kan gälla 

La Liga live streamSå streamar du La Liga

Om det är något vi sett fram emot mycket så är det att se de spanska fotbollsjättarna tävla om vinsten i La Liga! Säsongen för La Liga började den 12 september 2020 och planeras att avslutas den 23 maj i år. Här kommer vi lista de olika sätt som du kan titta på La Liga-säsongen på. Allt för att du ska få den bästa upplevelsen möjlig.

Se matcherna från din TV

När det kommer till sportsändningar i Sverige är det enskilda Tv-bolag som äger rättigheterna. I dagsläget är det TV4-gruppen som köpt sändningsrättigheterna för att visa La Liga i de nordiska länderna. Det betyder att det är TV4-gruppens sportkanaler du ska införskaffa för att kunna sa La Liga från din TV. 

Eftersom La Liga är den spanska toppdivisionen och inte innefattar inhemska matcher, är utbudet på TV inte så stort. Det händer dock att Sportkanalen och C More Fotboll sänder utvalda matcher från La Liga, så håll utkik där om du föredrar att se kamperna från din TV!

La Liga stream via streamingtjänst – Så går du inte miste om en enda kamp!

Om du vägrar går miste om en enda kamp från den spanska toppdivisionen, eller helt enkelt vill streama utvalda matcher kan du istället vända dig till en streamingtjänst. Det vill säga att du kan stream la liga oavsett vart du befinner dig, när som helst på dygnet!

Eftersom det är TV4-gruppen som äger rättigheterna för La Liga är det deras streamingtjänst C More som du kommer kunna stream la liga online genom. Hos C More kommer du kunna live stream la liga samt se utvalda la liga stream hd. Du kan välja mellan två sportpaket för att ta del av La Liga stream genom C More. Det ena paketet heter “Mycket Sport” och kostar 249 kr/månaden. Här kommer du kunna se utvalda sändningar av de spanska ligamatcherna. Det dyrare abonnemanget, “All Sport”, kostar 449 kr/månaden och inkluderar fler matcher.

När du tecknat ett abonnemang hos C More kan du live stream la liga hur mycket du än önskar. I ditt abonnemang ingår det även la liga stream sverige från dina mobila enheter. Således kan du se La Liga stream från din mobil eller surfplatta om du föredrar det framför din pc. Men du kan också chromecasta eller använda en traditionell HDMI-kabel för att se la liga live stream via din TV!

La Liga stream online free – finns den möjligheten?

Vi vet, 449 kr i månaden och till och med 249 kr i månaden kan kännas som mycket pengar. Visst är det värt det om du vet att du kommer se mycket La Liga stream. Men det finns faktiskt billigare alternativ för dig som letar efter sätt att se la liga live stream free. Detta alternativ möjliggörs tack vare bettingbolag! Det vill säga spelbolag som erbjuder spel på odds. Majoriteten av dessa erbjuder idag även la liga stream free!

Det enda du behöver göra är att vända dig till en bettingsida, det vill säga bet365, Unibet, Betsson eller någon annan aktör. Därefter registrerar du ett konto hos dem och gör en insättning. Normalt ligger inte insättningsgränsen på mer än 50 kronor, vilket som gör det till en lönsam motsvarighet till ett konto hos C More. Förutom la liga stream kan du givetvis också ta del av bettingsidans andra live streaming erbjudanden.

Var uppmärksam på att bettingsidor geoblockar svenska IP-adresser. Du måste alltså ha en VPN installerad på din enhet samt vara uppkopplad på en annan IP-adress för att börja streama. Sedan är streamingdelen av sidan endast tillgänglig under en begränsad period. När tiden gått ut måste du göra ytterligare en insättning.

18+ | Villkor gäller | Stödlinjen.se | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.
Popular
  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.