EM fotboll
Live stream

Se EM fotboll live och lagligt online. Börja streama utan prenumeration och betala per visning idag.

*För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder – IP-restriktioner kan gälla 

Så streamar du EM i fotboll

Europamästerskapet i fotboll äger rum mellan den 11 juni och 11 juli. Här kommer 51 spännande matcher spelas av Europas bästa fotbollslandslag, inklusive Sveriges. Om det är något vi ser fram emot till sommaren är det utan tvekan europamästerskapet. Men var kommer EM-matcherna att sändas? Det besvarar vi nedan.

Se direktsändningarna på TV

Eftersom europamästerskapet är en av de största fotbollsturneringarna vi har kommer matcherna naturligtvis sändas på TV. Du som föredrar em fotboll tv kommer således kunna slå på din TV för att se direktsändningarna av bästa kvalitet. Då kan du ladda upp med popcorn, dryck och bjuda in några vänner för att se svenska landslaget tävla i första matchen mot Spanien den 14 juni. 

Som vanligt är det SVT och TV4-gruppen som äger sändningsrättigheterna för europamästerskapet i fotboll. Således är det deras huvudkanaler och sportkanaler du ska zappa dig vidare till för att se sändningarna. Det finns ännu inte någon tv-tablå presenterad för svensk TV, men vi förväntar oss att det kommer bli tillgängligt under våren. Dock finns det ett spelschema att tillgå redan, så på så sätt kan du och dina vänner förbereda er i tid!

EM fotboll stream genom C Mores playtjänst

Att hinna med alla de matcher man vill se under EM kan vara svårt. Åtminstone om man har annat för sig än att sitta fastklistrad framför sin TV hela sommaren. För att slippa gå miste om en enda kamp du gärna vill se kan du med fördel därför använda dig av C More. 

Hos C More kan du se alla fotboll em stream, när du än önskar, vart du än befinner dig. Med ett abonnemang hos C More slipper du därmed bekymra dig över att missa en match bara för att du befinner dig på bussen på väg hem från jobbet eller har ett avtal under livesändningen. Du surfar helt enkelt in på C More när det passar dig och kan stream em fotboll därifrån. Då kan du välja att se em fotboll live stream om du kan det, eller stream fotboll em i efterhand.

För att se EM fotboll stream behöver du teckna ett sportpaket hos C More. Du kan välja mellan “Mycket Sport” för 249 kr/månaden eller “All Sport” för 449 kr/månaden. Med det första abonnemanget kommer du endast kunna se utvalda fotboll stream em, medan du får tillgång till alla EM fotboll stream med det dyrare paketet. Det är alltså helt upp till dig att välja baserat på hur mycket EM fotboll stream du förväntar dig att ta del av.

Live stream fotboll gratis em genom bettingsidor

Det tredje streamingalternativet för dig som föredrar att se EM fotboll stream live är genom bettingsidor. Hos bettingsidor kan du nämligen se em fotboll stream samtidigt som du spelar på oddsen, men huruvida du spelar på odds eller inte samtidigt är helt upp till dig! Att använda dig av bettingsidor möjliggör det för dig att stream em fotboll gratis, eller åtminstone till en billigare peng än EM fotboll stream via C Mores streamingtjänst. 

Men hur fungerar det då? Jo det är rätt enkelt faktiskt. Idag finns det flera stora aktörer på marknaden som möjliggör em fotboll live stream free på sina plattformar. Det enda du behöver göra för att live stream fotboll em är då att registrera dig på en bettingsida och genomföra en insättning. Vanligtvis ligger insättningsgränsen inte på mer än 50 kronor, så jämfört med 249 kr/månaden eller 449 kr/månaden är detta alternativ ett betydligt billigare sätt att se fotboll em live stream på. 

När insättningen är gjord kan du streama så mycket innehåll du önskar, samtidigt som du spelar på oddsen om du vill det. Att spela på oddsen är verkligen ett sätt att krydda till upplevelsen på, men det är åter igen helt upp till dig om du vill göra det eller inte. Var uppmärksam på att du efter en viss tid, vanligtvis 24 timmar efter att du gjort din första insättning, måste göra ytterligare en insättning för att fortsätta se EM fotboll stream. Många gånger räcker det med att man spelar på oddsen för att kunna fortsätta streama också. Hur som helst är det fortfarande billigare än en streamingtjänst; men det beror såklart också helt och hållet på hur mycket innehåll du förväntar dig att streama.

18+ | Villkor gäller | Stödlinjen.se | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.
Popular
  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.