Major League Soccer
Live stream

Se Major League Soccer live och lagligt online. Börja streama utan prenumeration och betala per visning idag.

*För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder – IP-restriktioner kan gälla 

Major league soccer live streamSå streamar du MLS – Major League Soccer

Major League Soccer, MLS, är den högsta professionella fotbollsligan i USA och Kanada. Att svenska fotbollsfans lockas till MLS är väl inte så konstigt med tanke på dess globala popularitet. Sedan får man ju inte glömma att det finns ett par svenskar i mls också, som vår kära Zlatan. Han är även den svenska spelare som gjort flest mål i MLS.

Så frågan är då varför något svenskt fotbollsfan INTE skulle vara intresserad av att streama MLS? Om du är en av dem som vill ta del matcherna från Sverige har du kommit rätt. Här listar vi hur du ser sändningarna från din TV så väl som hur du ser MLS live stream från din dator eller mobiltelefon!

Se fotbollsändningarna från din TV

Vill du se dina favoritspelarare i La Galaxy slåss om vinnarpokalen i MLS från din TV finns som tur är även denna möjlighet. I dagsläget är det Eurosport som sänder allt som har med MLS att göra. Eurosport ingår i de flesta standardpaketen, men har du inte kanalen redan kan din tv-operatör hjälpa dig rätt snabbt. Med Eurosport kan du alltså se majoriteten av alla MLS-matcher från din TV. Det om något är vad vi kallar för underhållning på hög nivå! Varför inte bjuda in dina polare och poppa lite popcorn också?

Streama matcherna via C More

För dig som föredrar underhållning när det passar dig – det vill säga när som helst på dygnet, var du än befinner dig – föreslår vi att du ser på MLS live stream istället. Med hjälp av en streamingtjänst kan du se mls all stars vs arsenal stream, mls final stream eller vilken MLS-match som helst från din dator eller mobiltelefon oavsett omständigheter. Du kan ligga på en sandstrand i Österlen eller sitta på bussen till jobbet en tisdagsmorgon och fortfarande se dina favoritspelare kämpa mot sina rivaler.

I Sverige är det C More som äger sändningsrättigheterna för mls stream i dagsläget. Det vill säga att det är deras streamingtjänst du ska vända dig till för att kunna njuta av mls live stream eller ta del av de matcher du missat. För att se MLS stream via C More behöver du antingen deras “Mycket Sport” eller “All Sport” abonnemang. Sistnämnde kostar 449 kr/månaden och det billigare alternativet ligger på 249 kr/månaden. “Mycket Sport” abonnemanget visar endast utvalda matcher medan “All Sport” abonnemanget inkluderar alla MLS-matcher du kan tänka dig.

Streama MLS “gratis” via bettingsidor

Ett sista alternativ för MLS live stream är genom bettingsidor. Det vill säga spelbolag som möjliggör spel på odds samtidigt som man livestreamar sporter. På ett sätt kan man säga att man ser mls stream free eftersom det är betydligt billigare än ett sportabonnemang på C More. Men var uppmärksam på att det inte är helt gratis. För att kunna se MLS stream via en bettingsida måste du först och främst registrera dig och göra en insättning. Insättningsgränsen brukar dock inte ligga på mer än 50 kronor, så det är fortfarande ett lönsamt alternativ för dig som endast förväntas att se en match eller två.

18+ | Villkor gäller | Stödlinjen.se | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.
Popular
  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.