Golf
Live stream

Se golf live och lagligt online. Börja streama utan prenumeration och betala per visning idag.

*För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder – IP-restriktioner kan gälla 

Golf live streamSå streamar du golf

Golf är en sport som varit en favorit hos många svenskar i flera år. Med stora turneringar som PGA Tour är det väl inte så konstigt att svenskar flockas framför TVn eller sina datorer när det sänds. Men om man inte vill köpa det dyra kabelpaketet där golfkamperna sänds kan det genast kännas förödande. Som tur är finns det ett flertal streamingmöjligheter idag för golf – avgiftsbelagda så väl som kostnadsfria.

Om du är en av de som älskar den atmosfär som finns på golfbanan och den nervkittlande spänningen som pågår i turneringarna har du kommit helt rätt. Här går vi igenom hur du tar del av golf stream på bästa sätt!

Se golfsändningar på traditionell TV

Om du är en av de som föredrar det traditionella sättet att se golf på, det vill säga genom TV, är möjligheterna många. I Sverige är det TV4 Gruppen som äger rättigheterna för de flesta golfturneringarna, åtminstone PGA. PGA är de största professionella golftävlingarna i världen, och för att stream pga tour på TV är det alltså TV4 Gruppens kanaler du ska vända dig till. Men var uppmärksam på att det från och med 2022 är Discovery som har rättigheterna.

Om du lockas mer av us open golf stream, är det Viasats Golf-paket som du bör vända dig till. US Open är herrarnas stora majortävling som spelas årligen i USA. Men du behöver inte befinna dig i USA för att se denna fantastiska golftävling. Stream us open golf kan du även göra från din TV hemma i Sverige!

Live stream golf via din laptop genom en streamingtjänst

Oroa dig inte – du kan ta del av golf stream via din PC också! Om du är en person som föredrar underhållning på språng eller helt enkelt inte vill betala för ett dyrt kabelpaket så kan du vända dig till en streamingtjänst som sänder de golf live stream du gärna vill ta del av.

För att ta del av live golf stream bör du hitta den streamingsajt som sänder de matcher du gärna vill se. Golf innefattar ju inte bara en årlig turnering, men ett flertal. I Sverige är CMore och Viasats Sportsektion i dagsläget de ledande aktörerna av golf stream i landet. Det vill säga att du för att ta del av pga stream, se us open golf stream eller streama någon annan stor golfturnering måste teckna ett abonnemang på vald streamingsajt. Det bästa abonnemanget hos CMore är “Mycket Sport”, som kostar 249 kr/månaden och inkluderar de flesta stora golfkamperna. 

Om inte CMores streamingtjänst passar dig och dina behov kan du även ta del av pga championship live streaming och andra stora mästerskap i världsklass med Viasat. Deras streamingtjänst kallas för V Sport Golf och kostar 129 kr/månaden. Observera att du samtidigt måste ha något av deras grundpaket, som kostar minst 269 kr/månaden.

Streama golf gratis genom bettingsidor

Det tredje alternativet för att stream golf är att streama genom bettingsidor. Det vill säga att du kan vända dig till ett spelbolag som finns etablerat online för att stream golf free. Samtidigt kan du spela på oddsen på kamperna om du vill tjäna pengar under tiden som du livestreamar! Då kan du se us open golf stream och pga tour streaming bara genom att registrera dig på en bettingsida.

Observera att man vanligtvis måste göra en insättning på sitt spelkonto för att komma igång. Därefter kan man streama golf pga och andra turneringar samtidigt som man spelar på odds under en begränsad tid. Sedan måste man göra ännu en insättning för att ta del av mer golf streaming. Du bör därför överväga vad som lönar sig mest för dig – att teckna ett abonnemang på en streamingtjänst eller att göra en insättning på en bettingsida.

18+ | Villkor gäller | Stödlinjen.se | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.
Popular
  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.