US Open
Live stream

Se US Open live och lagligt online. Börja streama utan prenumeration och betala per visning idag.

*För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder – IP-restriktioner kan gälla 

US Open live streamSå streamar du US Open

Några av årets största sportturneringar, US Open 2021, kommer att avgöra mästerskap i golf och tennis. De populära golf- och tennisturneringar blir kanske lite svårt för svenskar att se på plats. Men det betyder inte att vi inte kan njuta av mästerskapen på annat sätt. 

Från Sverige kan man se US Open stream på ett par olika sätt. Hur du hittar de bästa streamingmöjligheterna går vi igenom här. Allt för att du ska kunna njuta av US Open 2021 tennis- och golfmästerskap!

Se US Open från din TV

Till sensommaren kommer du att kunna se både US Open Tennis & Golf från din svenska TV. Detta förutsatt att du har Viasats golfpaket installerat. Då kan du följa de svenska såväl som internationella golf- och tennisproffsen där de tävlar i den stora majorstävlingen US Open. 

Med Viasats golf-paket får du alla kanaler och sändningar som har med golf att göra. Då behöver du inte gå miste om en enda match! Har du inte Viasats golfpaket installerat i förväg kan du bara kontakta din tv-operatör. De brukar lösa sådant på nolltid. Men var uppmärksam på att tv-paket som dessa kan bli rätt dyra.

Eller streama majorstävlingen från din dator/mobil/surfplatta

Ett lite billigare, och i vår mening smidigare, sätt att se us open stream golf och tennis genom streamingtjänster. US Open stream kan du tillgå i Sverige från Viaplay, eftersom det är Viasats streamingtjänst. Med Viaplays sportpaket kommer du kunna stream us open från din dator, mobil eller surfplatta. Det betyder att du kan njuta av us open stream oavsett vart du befinner dig. Du kommer kunna stream us open tennis så väl som njuta av us open golf stream när som helst, var som helst.

Sportpaketet på Viaplay är inte jättebilligt dock. Det är bara lönsamt att teckna ett abonnemang ta del av us open stream om du förväntar dig att se hela majorstävlingen. Eller åtminstone om du planerar att inte bara se us open live stream, men också annan sport genom streamingtjänsten.

Streama obegränsat genom amerikanska streamingtjänster

Om Viaplays utbud av us open stream inte är tillräckligt för ditt tycke finns det givetvis andra alternativ också! Om du vill stream us open golf och/eller us open tennis live stream kan du vända dig till en amerikansk streamingtjänst. Det vill säga en amerikansk motsvarighet till Viaplay. Detta kan dock vara problematiskt för dig som aldrig streamat genom en utländsk plattform förr. Allt du behöver är dock tålamod och en bra VPN.

En VPN, om du inte redan vet, är ett virtuellt privat nätverk som möjliggör det för dig att ändra din IP-adress. Installerar du en VPN på din enhet och använder din VPN för att ändra din IP-adress till USA kan du se us open golf live stream trots att du ligger hemma på soffan i Skåne!

När du installerat en bra VPN och låtit den ta hand om geoblockingproblem så kan du teckna ett abonnemang på en streamingplattform som Sling TV eller Eurosport Player. Då kan du live stream us open obegränsat av högsta kvalitet!

Du kan även använda dig av en bettingsida!

Ett sista, men absolut inte minsta, tips vi måste dela med oss av är att du kan stream us open golf live free genom en bettingsida! Det vill säga en spelsida som Unibet eller Betsson. På de flesta bettingsidorna idag kan du se us open final stream samtidigt som du spelar på oddsen. Helt utan att betala en månadsavgift! För att se us open live stream free via en bettingsida måste du först och främst registrera ett konto där. Normalt måste man göra en insättning för att börja se us open stream. Beloppet brukar inte ligga på mer än 50 kronor, så det är fortfarande ett betydligt billigare sätt att se us open final live stream än genom en streamingtjänst.

18+ | Villkor gäller | Stödlinjen.se | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.
Popular
  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.