Allsvenskan
Live stream

Se Allsvenskan live och lagligt online. Börja streama utan prenumeration och betala per visning idag.

*För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder – IP-restriktioner kan gälla 

Allsvenskan live streamSå kan du streama fotbollsallsvenskan

Fotbollssäsongen är i fullgång. I fotboll är allsvenskan den högsta divisionen i Sverige. Det betyder också att det är flest som tittar på den, tippar och som intresserar sig för hur det går i matcherna. Att samlas kring allsvenskan är en stor del av fotbollskulturen i Sverige. Men hur kan man se matcherna live från soffan? 

Det finns väl ingenting som skriker vår så mycket som när allsvenskan drar igång. Gemenskapen det skapar att kunna se på fotbollsmatcher tillsammans på helger. Men vare sig det är tillsammans eller ensam så har soffan sin stora charm. För visst är det skönt att kunna välja om man vill stå mitt i hejaklacken eller sitta bekvämt med en kall öl i handen hemma i soffan?

Det har aldrig varit så enkelt att få tillgång till allsvenska fotbollen som just nu. Även om att se matcher på arenan har sin stora charm, så är det faktiskt så komfortabelt att streama allsvenskan direkt från soffan. Det blir allt vanligare att live stream allsvenskan online, och 2020 är det nog fler som ser allsvenskan från stream än på arena. Det krävs inga biljetter eller att ta sig till arenan i god tid. Utan det räcker med att slå på datorn eller tv, så får du både försnack och matchen live direkt i ditt hem. Smidigt!

Hur kan du se allsvenskan hemifrån?

Var kan man då streama allsvenskan? Eftersom det finns ett så stort intresse för den allsvenska fotbollen, så finns det också ett väldigt brett utbud av webbsidor, streamingtjänster och tv-kanaler som erbjuder live matcher. Det är lätt att hitta bara man vet vart man ska leta och vad man är ute efter. 

Om du föredrar att se på allsvenskan på TV så gäller det att skaffa rätt TV-abonnemang. Det är nämligen så att vissa kanaler har köpt rättigheterna till matcher och spelomgångar och det är enbart dessa kanaler som får visa matcherna. Tidigare så var det olika kanaler som ägde rättigheterna till olika omgångar. Precis som exempelvis SVT och TV4 brukar dela på fotbolls-EM och fotbolls-VM. Där en kanal visar gruppspelsmatcherna och en kanal visar slutspelsmatcherna. Nu är det annorlunda.

Discoveryplus har nämligen köpt rättigheterna till alla allsvenska matcher i år. Discoveryplus är det som tidigare hette kanal 5 play, och har nu alltså fått ett nytt namn. Så om du är ett stort fan av att se allsvenskan från mer linjär TV så skulle vi rekommendera Discoveryplus abonnemang. Där är det enkelt att bara slå på TV lagom till att matchen börjar, och dessutom vet du med säkerhet att kanalen kommer att sända matchen.

Ta med dig din allsvenska stream vart du vill

Men 2020 är det nog många som inte enbart vill kolla på linjär TV, utan vill ha möjlighet att streama allsvenskan 2020 från tillexempel mobilen eller datorn. Det finns en rad olika streamingtjänster att välja på. Om du söker efter att streama allsvenskan fotboll gratis, eller åtminstone billigare så föreslår vi dock att du hoppar ner till nästa rubrik. För om man ska streama fotboll allsvenskan gratis online är det tyvärr just nu olagligt. Så då det gäller det att skaffa sig ett betalabonnemang. 

Exempelvis så går att med ett abonnemang på C More eller Discoveryplus att ta med sig abonnemanget överallt och se matcherna både från surfplattan, mobilen eller datorn. Även om man ofta kopplar samman dessa sidor med TV så går dem faktiskt lika bra att använda från mobilen eller datorn. Om du bara loggar in på din sida, har en stabil internetuppkoppling, så kan du se matcherna från var som helst, när som helst.

Det betyder att du kan ta med dig exempelvis din surfplatta eller dator ut på terrassen. Sitta i vårsolen hemma i trädgården och se matchen samtidigt. Dessutom kan du ju om du så önskar se matcherna efter att de faktiskt spelats. Även om live såklart är att föredrar så kan vi ju alla få förhinder, vad är väl då bättre än att kunna se ikapp matchen efteråt?

Går det att strema allsvenskan gratis online? 

Även om betalda streamingtjänster är att föredrar så förstår vi att många efterfrågar streaming som är gratis. Att streama allsvenskan gratis online går för tillfället dock inte att göra lagligt. Så det kan vara lite komplicerat att online streama fotboll gratis allsvenskan. Vi vill inte rekommendera någon att göra det eftersom det inte är lagligt, även om det är väldigt frestande. Däremot så går det att hitta en mängd trådar kring ämnet på flashback. Att streama allsvenskan gratis flashback är något av en expert på ämnet.

Så att streama allsvenskan gratis är tyvärr svårare än man kan tro. Vi önskar också att det gick att hitta sidor att streama allsvenskan på online gratis enklare än vad det gör. Kanske att det kommer att komma i framtiden men just nu så får man titta olagligt om det ska vara allsvenskan helt gratis online. Men om man inte vill titta olagligt på fotbollsallsvenskan, men ändå inte betala för ett abonnemang på C More eller Discoveryplus så finns det dock ett billigare alternativ. Detta är bettingsidor.

Streama allsvenskan via bettingsidor

Som sagt, även om det inte är gratis med bettingsidor så är det i alla fall en möjlighet till att komma lite billigare undan än med abonnemang på betalningsstreamingtjänster. De flesta bettingsidor erbjuder möjligheten att se på matchen direkt från sidan. Däremot så fungerar det lite annorlunda än mot när du skaffar ett abonnemang på en vanlig streamingtjänst.

Bettingsidor är alltså spelbolag. Dessa har riktat in sig oddsspel som fotboll. Om du hittar en sida som erbjuder både att du spelar på matcher och samtidigt streamar allsvenskan så har du hittat rätt. Då behöver du ofta göra en liten insättning för att få bli medlem. Du väljer själv hur mycket pengar du ska sätta in, men ofta räcker det med ca 50 kronor. Efter att du satt in pengarna så är du inne.

När du satt in pengar kan du se matcher under en viss period. Pengarna ligger då på ditt konto på den sidan och du kan välja att spela för pengarna. Du väljer själv vilken match du vill spela på och med hur mycket. Du behöver inte spela på samma match som du tittar på.

När du ändå är på bettingsidan – spela på matchen

På bettingsidor så spelar du på oddsen för matcher. Det betyder att du genom att lägga in en viss summa pengar spelar för att ha chans att vinna mer pengar om matchen slutar så som du tippat. Du kan alltså spela på samma sida som du tittar på matchen på. Det gör det smidigt och lättillgängligt med både spel och match.

När du spelar så väljer du som sagt själv hur många matcher du ska spela på och hur mycket pengar du vill lägga in. Om du inte är en van spelare kan det vara smart att börja med en mindre summa pengar för att testa på och lära sig spelet först. Efter att du spelat ett tag så lär du sig hur det fungerar och vilken taktik som fungerar för just dig.

På bettingsidorna, kan du ofta välja att ha uppe sin stream av allsvenskan i en ruta och bettingen i en ruta bredvid. Det gäller att inte välja första bästa sida, utan alla sidor har olika odds. Alltså hur mycket pengar de har i potten och till vilken fördel. Det kan vara en bra idé att leta igenom sidorna innan man bestämmer sig för vilken man ska satsa sina pengar på.

Sist men inte minst. Om du väljer att spela när du ändå ska streama allsvenskan, så glöm inte att det är riktiga pengar som du sätter in och spelar med. Så var varsam med hur mycket pengar du spelar för, och sätt alltid in en maxgräns för hur mycket du får spela för. Så minimerar du risken att förlora för mycket. Trevlig fotbollsstreaming!

18+ | Villkor gäller | Stödlinjen.se | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.
Popular
  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.