Premier League
Live stream

Se Premier League live och lagligt online. Börja streama utan prenumeration och betala per visning idag.

*För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder – IP-restriktioner kan gälla 

Premier League live streamPremier League live stream

För de flesta fotbollsälskare är den engelska högsta ligan Premier League en av världens absolut höjdpunkter. Matcherna går på TV, men ofta behöver man ett sportpaket för ett antal hundralappar per månad. För att streama premier league finns det ett antal alternativ, dock även de till höga priser. Men så behöver det inte vara längre.

En sak som förenar människor över hela världen är kärleken till fotbollen. Oavsett vart man bor, hur livet ser ut i övrigt eller vilket språk man talar, så finns det något universellt i fotboll. Det är en sport som går över generationsgränser, som inte bryr sig om vad man har för åsikter i övrigt och som verkligen berör.

De flesta som tittar på fotboll har en favoritliga och ett favoritlag. Visst, det lokala laget har en speciell plats i hjärtat men en absolut majoritet bor inte på platser med lag som har en möjlighet att nå riktigt långt. Det är då blicken vänds mot de stora ligorna ute i världen.

Det finns många att välja mellan men bara ett fåtal som kan konkurrera som priset som den största ligan. En av dessa är Premier League.

Inte bara en brittisk liga

Premier League är Englands absolut högsta liga. Här slåss lag från England och Wales om att koras som det främsta laget i landet. Att vinna Premier League är otroligt stort, det är en hård liga och att ta sig ända fram tyder på att man verkligen är bäst.

Men intresset för ligan begränsas inte till en nationell nivå. Att titta på engelsk fotboll gör man över precis hela världen. Liverpool, Arsenal, Swansea och övriga 17 klubbar har fans överallt. Oavsett var man befinner sig så finns chansen att man får höra en åsikt om olika klubbar och de senaste resultaten.

För att se ligan utanför England så krävs det, om man vill se det på TV, i de flesta fall att man tecknar dyra extrapaket till sitt utbud. Paket där man även betalar för en hel del sport som man inte har intresse för och inte heller kommer att titta på. Om man väljer att kolla online finns andra alternativ. Dels liknande sportpaket som finns för TV, men även specifika paket med just premier league live stream som alternativ.

Ett annat alternativ är en av de premier league live stream free som finns att välja online. Att hitta en bra Premier League stream kan vara svårt. Många är av sämre kvalitet, andra håller inte vad de lovar. Men låt oss diskutera det senare i texten.

Giganternas liga

Att se premier league är att titta på spelar i det absoluta toppskiktet spela den bästa fotboll som finns. Både spelarna och lagen är legendariska. Det må vara en hård liga rent fysiskt, men det förtar inte fotbollens skönhet.

De stora klubbarna kan de flesta namnen på. Det spelar ingen roll om man är fotbollsintresserad eller ej, att rabbla de fem mest kända klubbarna kan vi alla. På så sätt är ligan större än bara fotbollen som spelas, det är ett kulturellt fenomen.

Gå vidare eller försvinna

Premier League är uppbyggt som så att det finns en tydlig vinnare. Men når man inte ända dit är det ändå inte kört. De fyra lag som placerar sig bäst i tabellen varje säsong går vidare till att spela vidare i den europeiska ligan Champions League. Där möts Europas bästa lag i varje nationell liga för att göra upp vilket klubblag som är bäst på kontinenten.

Hamnar man som femma i Premier League så är man vidare i europeiska Europa League. Mörkare är det dock för de tre lag som placerar sig lägst i tabellen, alltså de lag som inte lyckats samla ihop nog med poäng för att konkurrera med övriga lag i ligan. Dessa lag flyttas ner till första divisionen i English Football League. Där får de slåss mot övriga lag under kommande säsong för att eventuellt ta sig tillbaka.

Hitta rätt premier league stream

Som vi var inne på tidigare så finns det alternativ till de dyra paket som Premier League ofta ligger inbakade i. Det kan handla om att du endast vill ha just den ligan, att övrigt innehåll inte intresserar dig och därför inte är intressant för dig. Men det kan även handla om att de paket som finns tillgängliga inte går att få just där du bor.

Som tur är finns det alternativa premier league streams att ta del av. En enkel sökning på en av de stora sökmotorerna, med sökfrasen ”premier league live stream free” ger flera resultat. Man märker snabbt att det är oerhört varierande kvalitet. Vissa premier league stream free går helt enkelt inte att titta på. Antingen är bildkvaliteten för låg, man kan knappt se vad spelarna gör, än mindre se bollen. Eller så laggar det.

Andra ligger på sidor som magkänslan säger inte går att lita på. Vill man se premier league gratis så gäller det att gallra mellan sökresultaten. Det är dock fullt möjligt att hitta streams som är av bra kvalitet, inte laggar och inte riskerar att fylla din dator eller telefon med saker du helst vill hålla dig undan ifrån.

Hitta rätt stream

Vi har konstaterat att det finns flera varianter på att streama engelsk fotboll gratis som vi bör hålla oss undan ifrån, av olika anledningar. Men hur hittar man rätt stream? En stream som kommer erbjuda en trevlig fotbollsupplevelse utan att störas av dålig upplösning eller att ljud och bild är ur synk.

Det finns ett par trick att använda sig av. Först och främst så använd ditt nätverk. Du har säkert vänner som är intresserade av Premier League stream. Hör med dem vart de ser de matcher de är intresserade av och hur deras upplevelse har varit.

Ett andra trick är att testa stremingsidorna när det är matcher som inte spelar så stor roll för dig. Att i sista sekunden försöka hitta en sida där det finns en stream premier league och hoppas på att den fungerar fint kan vara dumdristigt. Det är då bättre att ha provkört sidorna innan det är avspark. Gör det helst med en match du inte bryr dig om, skulle streamen inte fungera så spelar det ju ingen stor roll då.

Ett sista trick är att försöka se om det är en sida du kan lita på. Du vill inte hamna i en situation där du behöver oroa dig över om sidan du besöker är säker eller inte. Till exempel är Bet365 en sida där man lugnt kan titta  på sin match, utan att skänka minsta tanke till den typen av orosmoln.

Njut av din upplevelse

När du väl hittat en sida där du kan streama premier league gratis så slappna av och njut av din upplevelse. Fotboll har en tendens att väcka känslor, åt alla håll. Att ryckas med i dessa känslor är en stor del av upplevelsen.

Gör ditt lag mål, fira då ordentligt. Får de en straff mot sig, känn då spänningen. Se till att verkligen leva dig in i stämningen och känn hur du är en del av något större. Vad du än känner inför matchen du tittar på så kan du vara säker på att tusentals andra känner likadant runt om i världen. Det är en del av charmen med fotboll.

18+ | Villkor gäller | Stödlinjen.se | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.
Popular
  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.