PGA
Live stream

Se PGA live och lagligt online. Börja streama utan prenumeration och betala per visning idag.

*För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder – IP-restriktioner kan gälla 

PGA live streamSå streamar du PGA championship live

Golf. Gå ut och slå 9 eller 18 hål en lördagsförmiddag. Det är livet. Men är du som oss att du kanske ännu hellre tittar på när andra spelar golf? Åtminstone är det en stor del av vårt golfintresse att kunna se på PGA championship stream. Här guidar vi till vart du hittar de bästa golf live stream i vår. 

Vi älskar att både titta och att spela golf. Men hur härligt det än är att gå ut och slå några slag, så finns de få saker som slår känslan av att se en riktigt bra runda PGA championship live stream. I år hålls PGA championship den 20 – 23 maj på i South Carolina. Under PGA tour live stream får man riktigt njuta av golf i världsklass, dessutom är det ofta otroligt bra arrangerat och har man tur är också kommentatorerna kunniga. Men var hittar man de där allra bästa golf live stream? Det ska vi berätta!

Stream PGA på TV

Eftersom PGA är en golftävling för spelare från USA-touren och vissa utvalda spelare så skulle man kunna tro att det inte var så stort intresse i Sverige för stream PGA Championship. Men så är inte fallet. Snarare tvärtom. Många är riktigt intresserade av golf stream som PGA tour och PGA Championship. Vare sig det är den korta Championship eller den långa touren som du är intresserad av så går det att hitta abonnemang för att kunna se golf stream direkt från tv: n. 

Om du vill kunna stream PGA så är det allra bästa sättet i Sverige att skaffa ett abonnemang på C More. C More är nämligen de som har rättigheterna till både PGA tour och PGA Championship. Så på C More kommer du med säkerhet att kunna se live stream golf PGA tour, i bra kvalitet och med sköna och kunniga kommentatorer. Touren pågår över riktigt många veckor så att skaffa sig ett C More abonnemang kan verkligen löna sig tycker vi.

Genom C Mores abonnemang “Mycket sport” så kan du stream PGA tour live för endast 249 kronor i månaden. Det är ett bra pris och en bra deal med tanke på att du då får HD-kvalitet på hela touren. Dessutom så kommer du att få långa analyser av golftourerna, statistik och historia från kommentatorerna. Om du är intresserad av ännu mer golf så sänder C More utöver PGA, även The Masters, The Players, FedExCup och Presidents cup. Så det kommer alltid att finns golf att titta på.

Går det att streama PGA tour free?

Många längtar efter att se PGA touren gratis online. Men för den som vill hitta en PGA live stream free måste vi tyvärr göra besviken. I dagsläget finns det ingen laglig sida som visar varken PGA tour live stream free eller PGA Championship live stream free. Det är för att rättigheterna till både PGA tour och PGA Championship är så dyra att C More har förhandlat sig till dessa, och det är tyvärr kostsamma.

Var helt fri från TV och ta med dig golfen vart du vill

Även om du vill stream PGA så behöver du inte känna dig fast. Det är faktiskt ingenting som hindrar dig från att ta med dig streamingen ut i den friska luften eller hem till grannen. Eller varför inte till golfbanan. Genom ett C More abonnemang så kan du logga in på din sida på exempelvis mobilen eller surfplattan. Det bästa sättet är att skaffa C More appen till din mobil. Då kan du streama golf on-demand, från vart du än befinner dig, när som helst på dygnet. 

Detta är en tjänst som väldigt många uppskattar med just C More och andra betal abonnemang. Det gör också att det känns som om man får ännu mer ut av sina pengar, eftersom man inte är bunden till enbart TV, utan kan ta med sig sin golf ut.

Om det är en omgång som du väldigt gärna vill se rekommenderar vi dock att du kollar så att internetuppkopplingen fungerar ordentligt. Det är aldrig roligt när man laddat upp inför en omgång golf, och så slutar internet att fungera mitt i golftävlingen. Men utöver det är det bara att sätta sig ner, titta och njuta.

18+ | Villkor gäller | Stödlinjen.se | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.
Popular
  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.