OS golf
Live stream

Se OS live och lagligt online. Börja streama utan prenumeration och betala per visning idag.

*För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder – IP-restriktioner kan gälla 

Så streamar du OS i golf

Även om golf ännu inte är lite populärt som exempelvis fotboll och hockey är det oerhört älskat av svenskar. När det börjar närma sig OS i golf lockas ännu fler till att följa kamperna från sina tv-apparater så väl som laptops och mobiltelefoner. 

Tyvärr så innebär detta inte att sändningsalternativen för golf är så många. Det är dessvärre inte så många tv-kanaler som väljer att visa golfinnehåll från OS, och heller inte många streamingtjänster som erbjuder streaming av kamperna. Men du som golfälskare, och särskilt OS-fantast, kan givetvis se dina favoritgolfare tävla om vinnarmedaljen utan att behöva befinna dig fysiskt på plats under OS. Hur du gör detta på bästa sätt går vi igenom nedan.

Golfen i OS 2021

Innan vi går in på sändningsmöjligheter för dig som vill se OS på tv eller OS stream vill vi gärna diskutera hur OS kommer se ut i år. Som alla säkert redan känner till blev OS inställt förra sommaren på grund av den globala pandemin. Det har länge rått tvivel om huruvida man ska hålla OS eller inte i år, men nu har man gått ut med att det kommer äga rum i år, så länge man kan följa restriktionerna och rekommendationerna.

Det vill säga att vi kan se fram emot även golf i OS till sommaren. Den olympiska golftävlingen kommer att spelas mellan den 29 juli och 1 augusti för herrdivisionerna, och 4–7 augusti för damernas. Kvalificeringsrundorna för OS kommer att föregå fram till 21 juni för herrarna och 28 juni för kvinnorna. Snacka om att vi är taggade!

Discovery äger sändningsrättigheterna för OS 2020 (2021)

Om du vill se OS och golf på det klassiska sättet, det vill säga genom din TV, är det Discovery du ska vända dig till. Discovery äger nämligen sändningsrättigheterna för årets OS, och därmed visas kamperna på deras kanaler Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11 och Eurosport. Även om man ännu inte kan tillgå ett sändningsschema förväntar vi oss att de flesta kamperna kommer att finnas tillgängliga på Eurosport, allt eftersom detta trots allt är deras sportkanal.

Men hur ser det ut för golfsändningarna då? Det vet vi tyvärr heller inte i dagsläget. Vi väntar febrilt på att tv-tablån uppdaterar sig, men vi hoppas att Discovery visar så många kamper som möjligt på sina Tv-kanaler.

Se OS stream via Discovery +

Då det är Discovery som äger sändningsrättigheterna för årets OS är det även rätt naturligt att det är dem som kommer att möjliggöra det för golffans att stream os golf. Discoverys streamingtjänst heter Discovery+ (gamla Dplay) och det är här man kommer kunna se OS stream ifrån. Discovery+ är relativt billigt gentemot många andra betal-streamingtjänster så för vår del gör det ingenting att betala lite för att kunna se os golf stream av hög kvalitet.

Givetvis kan du välja att se OS stream via din mobil eller surfplatta lika gärna som från din laptop eller stationära dator om du önskar det. På så sätt slipper du vara bunden till en specifik plats när du vill se kamperna! Önskar du kan du såklart också koppla din laptop till din TV med en Chromecast eller HDMI för att se kamperna därifrån.

Live stream os golf via bettingsidor

Ytterligare ett sätt att se OS stream på är genom bettingsidor. Dessa sidor möjliggör nästintill gratis stream golf os eftersom man slipper teckna ett månadsabonnemang. För att se OS stream via bettingsidor behöver man inte göra mer än en insättning på 50 kronor på sitt spelkonto. Då kan man se obegränsat med livestreams av OS samtidigt som man spelar på oddsen om man önskar detta. Att spela på oddsen samtidigt som man livestreamar är definitivt ett sätt att krydda till spelupplevelsen på. Då ser man inte bara sina favoritgolfare tävla om guldet på banan, men kan även tjäna lite pengar på köpet!

Var obs på att man vanligtvis måste göra ytterligare en insättning efter ett visst antal timmar för att fortsätta streama, alternativt spela på odds. Detta kan göra streaming via bettingsidor dyrare i längden, men det är fortfarande ett utmärkt alternativ för dig som vet med dig att du endast kommer att streama några fåtal matcher ur herrarnas eller damernas divisioner i golf. Kvaliteten på det streamade innehållet på bettingsidor är vanligtvis lika bra som på streamingtjänster.

18+ | Villkor gäller | Stödlinjen.se | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.
Popular
  • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
  • Hockey: CHL & KHL
  • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
  • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.