Hockey
Live stream

Se hockey live och lagligt online. Börja streama utan prenumeration och betala per visning idag.

*För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder – IP-restriktioner kan gälla 

Hockey live streamSå streamar du hockey

Hockey är definitivt en av favoritsporterna bland svenska befolkningen. Det beror till viss del på att aktiviteter på is sedan länge varit en naturlig del av svensk kultur tack vare våra många och stora vattendrag. Ishockey har spelats sedan början av 1920-talet i landet, och så har vi ju faktiskt några av de största hockeystjärnorna. 

Men hur fungerar det för oss som inte spelar hockey själva, men som gärna vill njuta av underhållningen av att se våra favoritstjärnor och lag mötas under kamper på isen? Då får vi helt enkelt bara se hockey från våra tv-apparater, alternativt se Hockey stream och live stream hockey från våra datorer eller portabla enheter. 

Tack vare att hockey är en så pass stor sport som det är idag i vårt avlånga land finns det många alternativ att välja mellan för hockeyfanet. Utan att behöva bege sig till en fysisk rink vill säga. Denna artikel är således tillägnad dig som kanske inte har bäst koll på sändningsmöjligheterna. Här går vi igenom hur du kan se turneringar och matcher från din TV så väl som hur du stream hockey online!

Men först: Vilka kamper ska man hålla koll på?

Innan vi går in på vilka tv-kanaler och streamingsidor som visar vad kan det vara bra att vi går igenom vilka hockeykamper vi faktiskt väntas kunna se i år. Det vi framförallt ser fram emot är ju Hockey-VM 2021! Årets upplaga går av stapeln den 21 maj och fortsätter tills den 6 juni. SHL är redan fullt igång och pågår fram till den 3 april, medan vi får vänta till årets nästa upplaga av Hockeyallsvenskan. 

Vi har alltså ett spännande år framöver oss, vilket vi definitivt kan behöva efter föregående år. Vi ser verkligen fram emot att se våra favoritspelare mötas på rinken med pucken i full fart. På något sätt tror vi att årets matcher blir något helt annorlunda eftersom vi gått igenom väldigt tuffa tider, allihopa. Förhoppningsvis kan vi samla våra vänner till vårens/sommarens VM-kamper, och kanske till och med hockey world cup stream, och dela glädjen med någon annan än oss själva.

Se hockey från din TV

Föredrar du klassisk underhållning i form av sport från din TV har vi goda besked! Hockey är nästan lika hyllat som fotboll i Sverige och därför sänds det hockeymatcher och turneringar regelbundet på TV. Du har säkert själv stött på en kamp på en kanal utan att haft zappat dit medvetet. Men för det engagerade hockeyfanet räcker det inte med att stöta på ett par matcher då och då när man bläddrar mellan olika kanaler. Man vill veta när man kan se specifika matcher så att man kan förbereda sig och eventuellt bjuda in polarna.

Som med all annan sport äger olika mediehus sändningsrättigheterna för olika sändningar inom hockey. Dessa skiljer sig från år till år så vi vet hur svårt det kan vara att hålla koll. Här listar vi 2021/22 sändningsrättigheterna så att du enklare ska kunna hitta runt.

 • NHL = Viasat
 • SHL & Hockeyallsvenskan = C More
 • Hockey-VM = SVT & Viasat

Som du kan se blir du tvungen att skaffa ett abonnemang på Viasats och C Mores sportkanaler om du vill se NHL, SHL och/eller Hockeyallsvenskan. Vill du däremot inte mer än att hänga med under den årliga Hockey-VM så kan du med fördel zappa vidare till SVT:s kostnadsfria kanaler. Du som vet med dig av att du kollar på mycket sport kanske därför ska skaffa ett nytt tv-paket med ett större sportutbud, om du nu tror att det är pengarna värt. Alternativt kan du överväga att teckna ett abonnemang på en streamingtjänst för att se de olika matcherna on-demand!

Här kan du stream hockey online

Föredrar du, precis som oss, att se på hockey on-demand bör du överväga att watch hockey online. Tack vare streamingtjänsternas framfart finns det idag många möjligheter för den som vill se på hockey live stream. Det finns ju ett par olika hockeyturneringar som hockeyfanet vägrar gå miste om – som SHL, NHL och Hockey-VM. Men som du säkert redan känner till varierar sändningsrättigheterna även när det gäller streaming. Stream world cup hockey kommer du kunna göra på en specifik streamingsajt, och Allsvenskan och NHL på en annan.

Om du försöker få fatt i free hockey stream föreslår vi att du ser bort från detta stycke och hoppar direkt vidare till nästa alternativ. De alternativ vi listar nu möjliggör inte all den hockey free stream du förmodligen föreställer dig, men däremot får du några riktigt schyssta streamingsajter som visar Hockey stream av högsta kvalitet.

C More, Viaplay & SVT Play delar på rättigheterna för hockey streaming 

Så vad gäller för hockey i Sverige? Jo nu är det (tyvärr) så att streamingrättigheterna varierar även här. C More visar SHL & HockeyAllsvenskan, Viaplay Ishockey-VM & NHL och SVT Play ett par utvalda matcher i NHL, SDHL och TV-pucken. 

SVT Play är såklart ett sätt att njuta av free stream hockey, eftersom det är en kostnadsfri streamingtjänst för alla inom Sveriges gränser. Dock, som vi redan nämnt, kan man endast tillgå ett par utvalda Hockey stream. Tyvärr går de oftast heller inte ut i förväg med vilka matcher som de inkluderar på sin sajt, så vägrar du gå miste om en kamp är det nog istället ett av de andra alternativen du ska överväga.

Däremot är utbudet på C More så väl som Viaplay betydligt större. Vill du se hockey vm stream och NHL är det hos Viaplay du får teckna ett sportpaket. Detta kostar från 449 kr/månaden, vilket som enligt oss är lite väl i överkanten. C More har något billigare sportpaket, från 249 kr/månaden, och här kan du stream hockey matcher från SHL och HockeyAllsvenskan. Det beror alltså helt och hållet på vilka ligor och enskilda matcher du vill se – och din budget såklart.

Streama vart du vill, när du vill

Den största fördelen med att streama hockey gentemot att se kamper från sin TV är givetvis att det möjliggör on-demand underhållning. Man kan alltså med hjälp av en streamingtjänst se hockey vart man än befinner sig, när som helst på dygnet. Du kan surfa in på ditt streamingkonto från din mobiltelefon när du sitter på bussen hem från jobbet, från din surfplatta i sommarstugan eller helt enkelt från din laptop hemma i sovrummet. Det är givetvis inte hockey live stream free online, men vi anser att streamingsajterna ovan definitivt är värda pengarna.

Du kan livestreama matcherna om du vägrar gå miste om livesändningarna, eller streama dem i efterhand om det passar dig och din livsstil bättre. Vill du kan du ju dessutom docka din laptop till din TV och streama innehållet därigenom – då blir det inte mer autentiskt! Hur du gör är givetvis helt upp till dig, men med en streamingtjänst blir sportupplevelsen bara något helt annat. Mer bekvämt, mer lättillgängligt och fortfarande av minst lika bra kvalitet.

Stream hockey live gratis, går det?

Om du letar efter sätt att se hockey vm live stream gratis eller live stream hockey elitserien gratis har du kommit rätt! Eller tja, vi kan väl börja med att berätta att det inte finns lagliga sidor som visar hockey stream gratis. Det finns dock möjlighet för att se live hockey stream billigare än ovan nämnda alternativ – helt lagligt! Detta med hjälp av bettingsidor.

Bettingsidor är spelbolag som inriktar sig på oddsspel på sporter som exempelvis hockey. Här kan användarna njuta av spel på odds i realtid samtidigt som man streamar innehåll. Då kan du stream ice hockey samtidigt som du spelar på oddsen om du önskar det. Det vill säga att det inte helt blir hockey live stream free, men så nära intill gratis som det går att bli lagligt åtminstone!

För att se Hockey stream från en bettingsida börjar du helt enkelt med att hitta en bettingsida som erbjuder free live stream hockey. Normalt krävs det att du gör en insättning för att komma igång, men det brukar inte ligga på ett högre belopp än 50 kronor. När insättningen är gjord och verifierad kan du komma igång. Pengarna ligger på ditt spelkonto om du skulle vilja spela på oddsen samtidigt som du njuter av swedish hockey streams.

Observera att du måste göra ytterligare en insättning, alternativ spela på odds, inom en viss tidsram för att kunna fortsätta se Hockey stream. Villkoren skiljer sig såklart från spelbolag till spelbolag, så granska detta innan du gör din första insättning!

Passa på att spela på oddsen när du ändå är igång

Ser du Hockey stream via en bettingsida så föreslår vi såklart att du spelar på oddsen samtidigt. Visst innebär det en del risktagande, och skall endast göras om man är medveten om de risker som medförs, men är man det kan det vara ett bra sätt att krydda till upplevelsen på! 

Dagens bettingsidor erbjuder nästan alltid sina användare att se gratis hockey stream samtidigt som man ser oddsen i realtid. Då kan man själv välja om man vill satsa på ett säkert kort eller chansa lite för att öka sina potentiella vinster. Sedan finns det nästan alltid ett par tips från professionella spelexperter man kan ta del av för att försäkra sig om att man lägger sina bets rätt samtidigt som man tar del av live sport stream hockey.

Om du bestämmer dig för att spela på oddsen samtidigt som du njuter av Hockey stream ska du givetvis leta dig efter bettingsidan med de bästa oddsen. Det kan vara svårt att hitta rätt på marknaden så använd dig gärna av en odds-jämförelsesajt. Dessa jämför olika spelbolag och deras respektive odds, så att du slipper bekymra dig över att du skulle göra en insättning på en spelsajt där oddsen inte är särskilt bra.

18+ | Villkor gäller | Stödlinjen.se | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

 • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
 • Hockey: CHL & KHL
 • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
 • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.
Popular
 • Fotboll: Serie A, La Liga, Bundesliga
 • Hockey: CHL & KHL
 • Övriga sporter: Tennis, basket & handboll
 • Live streams för medlemmar med minst 50 kr på spelkontot.